+38552216351 info@naosplus.hr

Elicina

kozmetika

Prirodne kreme od ekstrakta puževe sluzi

Elicina se danas distribuira u više od 45 država. Preporučuju je dermatolozi i farmaceuti.
Kada se Elicina pojavila na svjetskom tržištu prije 25+ godina (na hrvatskom od 2007. godine) uspjeh “puževe sluzi” vrtoglavo je porastao.

O brendu

Od ideje do uspjeha…

Čileanska obitelj Bascunan je 1980. godine uzgajala puževe za francusko kulinarsko tržište. Uzgajivači koji su bili u kontaktu s puževima primjetili su da im ruke postaju nježnije, a koža mekša. Ogrebotine su brže zacjeljivale bez nekih vidljivih ožiljaka. Ova činjenica ponukala je gospodina Bascunana da analizira puževu sluz.

Dugogodišnja istraživanja potvrdila su sljedeći sastav: alantoin, kolagen, elastin i glikolna kiselina.
Nakon takve potvrde odlučili su napraviti kremu sastavljenu od 80% Helix Aspersa Muller ekstrakta i 20% pomoćnih tvari pod imenom ELICINA.
Patent N*38,615 je 1993. godine deponiran u World Organisation of Patents u Ženevi, a Elicina je službeno lansirana na južnoameričko tržište 19. siječnja 1995. godine.

Svakodnevno smo suočeni s marketinškim kampanjama proizvoda koji daju rezultate “na granici stvarnosti” (kao kreme od kojih bore, ožiljci i strije nestaju u nekoliko aplikacija). Elicina djeluje, ali nećemo vas lagati, morate biti uporni, svakodnevno je nanositi i rezultati neće izostati. A sve to je dokazano i brojnim rigoroznim kliničkim studijama provedenim u poznatim svjetskim kliničkim centrima.

Kliknite na sliku i pogledajte rezultate korištenja Elicina kreme za ožiljke

POTVRĐENA UČINKOVITOST

  • Jedina krema s čak 80% ekstrakta puževe sluzi

  • Stimulira prirodne procese kože

  • Izvrsna u zacjeljivanju ožiljaka

  • Bez parabena, bez mineralnih ulja, bez silikona, bez parafina, bez boja, bez mirisa

“Koristim Elicina kremu za akne već godinu dana.
Nikad nisam imala ovako čisto lice, još uvijek ima ožiljaka ali puno puno manje nego prije godinu dana. Rezultatima sam prezadovoljna.
Jako sam zadovoljna Vašom kremom i htjela sam to zadovoljstvo podijeliti sa svima vama.” – K.B.

“Moja duboka posjekotina na čelu (6 šavova) nestala u mjesec dana zahvaljujući Elicini ❤️” – J.B.

“Koristim je… Za kremu sam saznala slučajno kada su mi se na licu pojavili problemi sa prištićima. Najprije sam koristila sličnu kremu od puževe sline od drugog proizvođača koja se nije pokazala najbolja, te sam u ljekarni saznala da je od Elicine najbolja takva krema, od tada ju koristim svakodnevno, obožavam je i zasigurno je najbolja takva krema na tržištu!!!” – M.B.

SVE O ZDRAVLJU I LJEPOTI

Pročitajte korisne članke o održavanju općeg zdravlja i ljepote, ali i detaljnije o našim proizvodima.

*Obavještavati ćemo Vas samo povremeno kad imamo nešto pametno za reći, ali i onda kada Vam možemo uštedjeti novac popustima i akcijama.

Kontakt

info@naosplus.hr
+385 52 216 351

Pin It on Pinterest

Share This