+38552216351 info@naosplus.hr

O Nama

Obiteljska smo tvrtka s brojnim vanjskim stručnim suradnicima, a od 2004. godine se bavimo uvozom i distribucijom poznatih brendova koji ujedinjuju zdravlje, ljepotu i kvalitetu. Naša misija je svojim kupcima pružati osjećaj sigurnosti i zadovoljstva, vodeći brigu o kvaliteti naših proizvoda. Osim toga, cilj nam je oduvijek bio stvoriti dugoročni, prije svega kvalitetan odnos s našim vjernim kupcima.

Glavni brendovi koje zastupamo već niz godina su:

Kod odabira brendova tvrtke se često okreću onima koji im garantiraju veći ili sigurniji profit. Mi smo se vodili potpuno drukčijim motivom. Ono što smo i sami u krugu obitelji i bliskih prijatelja trebali, a što nismo nalazili na nivou zadovoljavajuće kvalitete na našem tržištu, to smo odlučili zastupati. Bilo da je to bila potreba za smanjivanjem ožiljaka, celulita, proširenih vena, pa i sprječavanja uboda dosadnih komaraca.

Naši brendovi odraz su naših životnih vrijednosti: kvaliteta, tradicija, autentičnost i ekološka osviještenost. Sukladno tome, odabrali smo patentirane i inovativne proizvode. Radi se o Solidea anticelulitnim steznicima sa SILVER WAVE tehnologijom, originalnoj Elicina patentiranoj kremi s 80% puževe sluzi i inovativnim naljepnicama Mosquitan koje tjeraju komarce. Kontinuirano pratimo istraživanja i inovacije kako bi upotpunili postojeću ponudu s visokovrijednim proizvodima.

Imamo partnersku suradnju s poznatim tvrtkama kao što su dm-drogerie markt d.o.o. i veledrogerijom Oktal pharma d.o.o., a naša dugogodišnja suradnja rezultirala je većom dostupnosti proizvoda diljem Hrvatske.

Također, naše se proizvode može kupiti i online u našim web shopovima čije direktne poveznice možete pronaći na ovim stranicama.

Naši dugogodišnji partneri:

SVE O ZDRAVLJU I LJEPOTI

Pročitajte korisne članke o održavanju općeg zdravlja i ljepote, ali i detaljnije o našim proizvodima.

Prati nas

 

Pošaljite poruku

Podaci o poduzeću

NAOS PLUS d.o.o.
Sjedište: J. Crnobori 103c, 52100 Pula
OIB: 42900646639
MBS: 130033838
Žiro račun: Raiffeisenbank d.d.
IBAN: HR8624840081105352795
SWIFT code: RZBHHR2X
Temeljni kapital: 20.000,00 kn, uplaćen u cijelosti
Član uprave: Ira Stalzer
NAOS PLUS društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu, usluge i turizam upisano je pri Trgovačkom sudu Pazin

Kontakti

+385 52 216351

Pin It on Pinterest

Share This