+38552216351 info@naosplus.hr

Mosquitan

protiv komaraca

Sredstva za zaštitu od uboda komaraca

Inovativni samoljepljivi jastučić – repelent patentiran je 1994. godine. Osmišljen je kao difuzor eteričnih ulja kako bi se zaštitili od komaraca na prirodan način. Dizajniran za djecu, idealan za cijelu obitelj.

O brendu

Koncentrirana formula i tehnologija mikrokapsula koje se aktiviraju pritiskom na sredinu proizvoda, čine proizvod prikladnim za uporabu u zatvorenim i otvorenim prostorima, te za cijelu obitelj. Zahvaljujući vodootpornom i hipoalergijskom ljepilu, eterična ulja koja se oslobađaju iz mikrokapsula ne dolaze u kontakt s kožom. Zaštita koja traje 4-6 sati na otvorenim prostorima.

U ponudi su i proizvodi nakon uboda, Roll-on nakon uboda koji trenutno smiruje nadraženu kožu, a njegova prirodna formula sadrži, uz ostale sastojke, mimozu, mentu, korijen kestena, aloe veru te neven.

Novost od 2021. godine su Naljepnice nakon uboda koje trenutno umiruju i ublažavaju svrbež, otok, crvenilo i nadraženost kože kod uboda komaraca.
Formula je bazirana na: nevenu, lavandi, zantoksilu (100% prirodnim sastojcima s umirujućim svojstvima), vitaminima E i F koji obnavljaju oštećenu kožu i pepermintu s osvježavajućim djelovanjem.

Pogodne su za cijelu obitelj, sve dobne skupine te za dojenčad i trudnice.

Zahvaljujući Europskom patentu, kvaliteti i sigurnosti proizvoda te mreži ekskluzivnih distributera za strane zemlje, proizvodi LARUS Pharma-e iz Milana distribuiraju se u cijelom svijetu.

JEDNOSTAVNO I SIGURNO

  • Tri vrste proizvoda – flaster, roll-on, naljepnica

  • Bez struje, bez mazanja, bez alergija

  • Različiti načini primjene – kao zaštita ili nakon uboda

  • Za upotrebu u zatvorenim i otvorenim prostorima

SVE O ZDRAVLJU I LJEPOTI

Pročitajte korisne članke o održavanju općeg zdravlja i ljepote, ali i detaljnije o našim proizvodima.

*Obavještavati ćemo Vas samo povremeno kad imamo nešto pametno za reći, ali i onda kada Vam možemo uštedjeti novac popustima i akcijama.

Prati nas

 

Kontakt

info@naosplus.hr
+385 52 216 351

Pin It on Pinterest

Share This