+38552216351 info@naosplus.hr

Slavimo 45. rođendan

VRIJEME ČITANJA  2 min

Zadovoljstvo nam je zajedno s Vama podijeliti ponos postignutim u prvih 45 godina rada!

Povodom toga, do kraja mjeseca listopada svim svojim dragim kupcima darujemo posebnu pogodnost – za kupljena bilo koja četiri artikla, peti dobivate gratis!

“Želim da se svaka žena osjeća lijepo, zadovoljno, seksi i zavodljivo čak i ako mora nositi kompresivne čarape. Upravo zbog toga sam stvorio Solideu kako bi svima pružio dobrobit i eleganciju!” kaže Enzo Pinelli osnivač Solidee i vlasnik patenta vrhunske tehnologije Silver Wave po kojoj su sve kompresivne čarape ovog brenda jedinstvene i prepoznatljive na tržištu!

A sve je počelo davne 1976. godine kad je ovaj energični talijan počeo proizvoditi čarape za mnogobrojne modne brendove penjući se prema samom vrhu u tom sektoru. Kad je 1997. godine stvorio marku Solidea, patentirajući vrhunsku tehnologiju Silver Wave, nije ni sanjao kako je stvorio najpopularniju kompresivnu čarapu današnjice. Solidea je, od samih početaka, svoj uspjeh temeljila na istraživanju i razvoju novih modela koji nude visoku kvalitetu zajedno s udobnošću, elegancijom, otpornošću i nosivošću. Upravo zato ne čudi, kako je u ovom stoljeću kompresija ušla u modni fokus pa Solidea više nije samo nude hulahupka koja ima svoj zadatak, nego lijepo modno rješenje za sve prigode i profile žena. U svakoj sezoni kolekcija dolazi u različitim bojama, postoje kompresivne hulahupke s uzorcima, dokoljenke, ali i globalno popularne tajice (duge i kratke) te steznici i rukavi koji dreniraju kožu i pomažu vam u rješavanju celulita.

“Solidea je danas prisutna sa svojim proizvodima u cijelom svijetu. To je rezultat koji nas čini ponosnima i na kojima zahvaljujemo svima onima koji su svojom predanošću i profesionalnošću godinama doprinosili uspjehu tvrtke” dodaje Pinelli, izražavajući svoju zahvalnost prema brojnim zadovoljnim ženama koje godinama uživaju u nošenju čarapa s njegovim potpisom.

Za sve one vjerne ovom brendu, ali i one koje će Solideu tek istražiti listopad je mjesec za kombinaciju artikala koji će vam pomoći da izgledate lijepo i šik, ali i pomognete svojim nogama i stopalima da budu odmorni i zdravi.

Tijekom ovih 45 godina poslovanja, značajke i prednosti funkcionalnih čarapa Solidea prepoznalo je više milijuna korisnika u više od 50 zemalja svijeta!

Hvala Vam što ste i Vi zajedno s nama dijelom tog velikog uspjeha, što zajedno činimo mnogo za zdravlje i ljepotu naših nogu.

 

 

 

NAPOMENA: Informacije o zdravstvenim poremećajima nisu namijenjene dijagnosticiranju niti propisivanju terapije te ne mogu biti zamjena za stručnost, znanje, vještinu i procjenu liječnika.

12/12/2021 by NAOS PLUS

Pročitajte još…

Kako njegovati kožu nakon depilacije?

Kako njegovati kožu nakon depilacije?

Sve više osoba, za uklanjanje dlačica, oslanja se na estetske tretmane najnovije generacije koji imaju moć trajno ukloniti neželjene dlačice, poput elektrokoagulacije, lasera ili slično. Takvi tremtani su učinkoviti, ali mogu biti i vrlo skupi. Zato se češće oslanjamo...

Hladne ruke i noge

Hladne ruke i noge

Tijekom hladnijih dana tijelo usporava cirkulaciju krvi povlačeći krv u unutrašnjost tijela kako bi se efikasno očuvala tjelesna temperatura. Ta pojava izaziva da su nam ruke i noge često hladne. Međutim, osjećate li ovakve simptome stalno, bez obzira na vanjske...

Glikolna kiselina

Glikolna kiselina

PREDNOSTI, NEDOSTACI, SAVJETI ZA UPOTREBU   Veličanstvena priroda obdarila nas je prirodnim mehanizmom regeneracije kože. Na našoj epidermi odvija se kontinuirani proces u kojem, dok se mrtve stanice prisutne na površini odstranjuju luženjem, istovremeno stvaraju...

Pin It on Pinterest

Share This